Een gesprek in coronatijd

door | mrt 23, 2020 | Algemeen

Even je hart luchten

Door het coronavirus hebben we minder sociale contacten. Voor je eigen gezondheid en die van anderen blijf je binnen of hou je afstand van elkaar, terwijl je in deze tijd wellicht juist meer behoefte hebt aan nabijheid en steun.

Voel jij je momenteel onzeker of angstig, ben je verdrietig of heb je gewoon even behoefte aan contact of een luisterend oor? De komende periode, in ieder geval tot 1 juni 2020, ben ik op maandag, dinsdag en donderdag beschikbaar voor online contact in de vorm van psychosociale begeleiding of gewoon een gesprekje. De gesprekken duren maximaal 30 minuten en er zijn geen kosten aan verbonden.

Je kunt me bereiken via mijn mail helga@jeeigenpad.nu of laat een berichtje achter via het contactformulier op mijn website met vermelding van jouw naam en telefoonnummer. Dan bel ik je zo spoedig mogelijk voor het maken van een afspraak!

Ik wens iedereen een goede gezondheid en veel liefde toe in deze lastige tijd. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!